Christmas Special by...

the Italian Lady Gabriella Massa

 

Kerstmis is bij uitstek de tijd om stil te staan bij wat er écht toe doet in het leven. Niet alleen vieren we dit feest met familie en vrienden, maar ook ruim van tevoren staan we stil bij deze periode van bezinning. Of dat nu op een personeelsbijeenkomst is of een (zakelijk) diner dansant.

 

Gabriella Massa weet met haar Italiaanse roots en engelachtige stem dat kerstgevoel feilloos over te brengen. Met haar prachtig gezongen Christmas carols trekt ze iedereen mee in winterse sferen.

 

Geen avondvullend programma, maar met een aantal krachtige live nummers wil zij een bijeenkomst of etentje net dat extra showelement geven dat zorgt voor die saamhorigheid waar het allemaal om draait. Sparkling, zoals alleen een echte ster dat kan!

 

Christmas Special by...

DIVA

 

Twee dames, Italiaanse roots, dubbele uitstraling. Prachtige galajurken en high entertainment. Dat is waar DIVA voor staat.

 

Samen met Francine Recca brengen ze de mooiste Christmas carols ten gehore. Swingend en vrolijk of indringend mooi. Met de komst van deze diva’s zal elke bijeenkomst en elk event of diner gaan schitteren.

 

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met Gabriella Massa op voor een vrijblijvend gesprek!

BOOKINGS